MCOACHCAT MCOACHESP
MCOACH
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

ComentarisTestimonis de clients

check Amb na Montse Cascalló com a coach he pogut reflexionar i reflexionar sobre la relació amb el meu equip, per poder avançar junts com equip cap als objectius que ens hem marcat, de una forma més eficient, clara i dinàmica"

Martí Batallé, Director General de FRAIKIN

 

check Fa pràcticament dos anys d'aquell "tast de coach". Ara, miro enrere i veig el que estic aconseguint i em sento orgullós de tenir -la al costat com a coach. Estic tranquil, motivat i cada cop amb les idees més clares, amb moltes ganes de seguir creixent, conscient que moltes vegades les limitacions i les objeccions te les poses tu mateix.

Iván Samà, Export Manager Cooperativa Falset-Marçà

 

check Empecé a trabajar con Montse como coach en un momento difícil, para poder seguir realizando la actividad que más me gusta con todo tipo de disfrute y sin ninguna preocupación, ahora puedo decir que con su ayuda estoy mejorando cada día como competidora y deportista.

María Méndez, atleta junior en el CAR de Castellón

 

check Vaig treballar amb la Montse com a coach de la RFEP en el Mundial de Patinatge Artístic de Reus 2014, on era patinador seleccionat. Em va ajudar a afrontar amb facilitat tots els problemes que em provocava l'alta competició i així poder gaudir competint i recuperar les bones sensacions que feia temps que havia perdut.

Ivan Dot, patinador de la Selecció Espanyola al mundial Reus 2014, en modalitat parelles.

 

check La formació en Coaching va suposar un canvi de xip en la meva tasca d’entrenador: com dirigir-me als meus jugadors/es, com construïr i decidir objectius, afrontar els obstacles com a oportunitats de millora.... i sobretot poder veure les potencialitats de les persones que m’envolten.

Ara rebo el support de la Montse com a coach per orientar millor els meus propis objectius a curt i mig termini, i per focalitzar la meva energia cap a la direcció adequada i fer-los efectius. El suport m'ajuda també a tenir consciència de les persones amb les que treballo (esportistes, club, entorn) a saber com arribar a elles, com saber tractar-les, com valorar-les, en definitiva millora de la comunicació, i en conseqüència del rendiment de l'equip.

Bernat Elias, entrenador ajudant de Horsholm 79ers (equip de 1a divisió danesa)

 

check Empecé a trabajar con Montse porque quería cambiar algunas cosas en mi vida y ahora me doy cuenta de cuantos cambios he introducido y de lo mucho que he aprendido caminando a su lado.

Violeta, profesional en un momento de cambio

 

check“Considero que Montse és una gran professional que treballa per vocació. Els seu entusiasme i eficàcia m'han ajudat molt a trobar camins i força per a fer canvis. Té una gran experiència i coneixements de metodologies, que juntament amb la seva implicació, habilitat, honestedat i positivisme fan que reflexionis amb confiança i trobis solucions útils.”.

Cristina Serradell (directiva en ACCIÓ 10)

 

check“He après que les persones no tenen límit. Amb l'ajuda de la Montse Cascalló com a coach he construït un equip campió, i el que és millor, tots els jugadors han crescut i actualment estan jugant a la màxima categoria, OK Lliga”.

B.Bosch (entrenador d’hoquei campió
que ha assolit l’ascens a categoria 1a Nacional)

 

check“Veig en el coaching una eina molt potent pels entrenadors, per millorar el clima dels seus equips i treure el màxim rendiment dels seus jugadors”

Jordi (entrenador bàsquet)

 

check“La Montse és un gran referent en el mon del coaching esportiu, la seva passió la ha convertit en una gran especialista que t'ajuda dia a dia a extreure el millor de cadascú. Compromesa i eficaç, ha sabut ajudar-me a re direccionar el meu camí per ser més feliç i assolir els meus objectius i els del meu equip.”.

Ruben (entrenador esportiu)

 

check“La Montse Cascalló és es una coach fantàstica. Em va ajudar a trobar respostes i a fer-me les preguntes correctes. Va obrir el meu camp de visió i em va acompanyar en un moment complicat de la millor forma possible: ajudant-me a buscar les meves pròpies opcions i solucions. Per fer un símil: em va ensenyar a pescar en comptes de donar-me els peixos.
La recomano molt a totes aquelles persones que necessiten centrar-se, re afirmar-se o buscar (i trobar) nous punts de vista. Especialment a les persones que viuen processos de canvi que els estressin. Sens dubte per a mi va ser un recolzament insubstituïble.”

Miriam Riera (executiva de la comunicació
en situació d'atur)

 

check“La veritat és que el que va començar com la preparació de la primera ultra-trail va acabar envoltant tots els àmbits de la meva vida, per a millorar-la. No sols vaig aconseguir els meus objectius esportius sinó que encara avui soc ben conscient de la gran evolució i creixement personal.”.

Pere Llinares (fondista de Terres del Ebre,
preparant una ultra-trail)

 

check“Me gustó la manera tan positiva de Montse. Me ayudó a re encuadrar mi situación y a convertir mis problemas en retos. La encontraba muy empática y, a la vez, dándome la seguridad que necesitaba. Fue una experiencia muy enriquecedora.”.

Juliane Echternkamp (profesional en transició personal
i professional)

 

check“Per primera vegada he deixat de tenir por a l’hora de començar un nou camí a la meva vida. M’he sentit molt reconfortada i acompanyada”.

Núria (periodista i entrenadora de futbol)

 

check“El coaching et dona la diferència entre anar fent i aconseguir allò que realment vols”.

Bernat

 

check“No imaginava que el coaching pogués transformar-me tant, he guanyat l’energia i la motivació que em faltava. La meva vida és ara més brillant, he aconseguit coses que ni havia imaginat”.

Sonia ( estudiant d’un màster)

 

check“Veig en el coaching una eina molt potent pels entrenadors, per millorar el clima dels seus equips i treure el màxim rendiment dels seus jugadors”.

Jordi (entrenador bàsquet)

 

check“Amb el coaching he aconseguit canviar hàbits i creences que em limitaven, un nou mon s’ha obert davant dels meus ulls i he reprès el control de la meva vida personal i professional”.

Maurizio (emprenedor)

 

check“Per fí he trobat a algú que m’escoltés de veritat, i al escoltar-me he anat coneixent-me, descobrint els meus valors i concretant el que vull i com puc aconseguir-ho”.

Mariona (emprenedora i mare separada)

 

checkHe aconseguit els dos objectius que perseguia i m'has ajudat molt, endemés he gaudit amb
cada sessió de coaching. Penso que tens molta energia positiva que transmets i encomanes.
¡Moltes gràcies Montse!

Juliane- professional obrint nous horitzons vitals

 

checkEl que més valoro del procés de coaching és cóm m'ha obert la visió del que és realment
entrenar tot el que he après per conectar amb els jugadors.

Alejandro (entrenador hockei)

 

checkMoltes gràcies per tot Montse, endemés d'aconseguir uns resultats esportius increïbles amb el coaching m'has fet créixer com a entrenador i has fet créixer a les jugadores individualment i com a equip!!!

Xavi (entrenador basquetbol)

 

 

 

Passió per l'esport, Passió per les persones

disseny web abacmedia