MCOACHCAT MCOACHESP
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

MCOACH

Serveis de COACHING i FORMACIÓ per l'ESPORT i les PERSONES

MCOACH és la empresa que neix per oferir serveis professionals de coaching i de formació basats en els valors de l’esport. Per atendre les necessitats de persones amb reptes o en moments de canvi, d’esportistes, d’entrenadors, clubs i en general dels que busquen aconseguir resultats extraordinaris i una vida més satisfactòria.

MCOACH és el coaching que neix des de l’esport i la propia experiència personal, des de la convicció que el coneixement de les  necessitats de les persones amb reptes, dels esportistes, entrenadors i directius, juntament amb una formació  especialitzada com a coach, entrenador i professional, són la millor garantia per crear programes específics i integrals per al món de l’esport i per a les persones amb reptes.

MCOACH, serveis de coaching i formació per ajudar-te a assolir els teus reptes

Perquè sabem que tu també pots arribar a aconseguir resultats extraordinaris i satisfactoris


MCOACH
neix amb vocació de ser líder i referent dels serveis de coaching Personal i esportiu a Catalunya, per això disposa d’un equip únic de  professionals del coaching i de la psicologia esportiva, amb formació i coneixements específics de coaching, del món esportiu i de l’alt rendiment.  Professionals preparats que valoren la persona abans de res. Professionals que coneixen bé l’entorn esportiu perquè han passat per l’experiència de ser esportistes i entrenadors. Professionals motivats i amb experiència en qui pots confiar.


Per a saber més de cadascun dels serveis que MCOACH t’ofereix:

bolaServeis de coaching personal
bolaServeis de coaching esportiu
bolaServeis de coaching executiu

bolaServeis de formació en coaching i lideratge
bolaServeis de mentor-coach

 

 

Passiķ per l'esport, Passiķ per les persones
mcoach, coaching personal i esportiu

disseny web abacmedia