MCOACHCAT MCOACHESP
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

FORMACIÓ en COACHING ESPORTIU, LIDERATGE i PSICOLOGIA de L’ESPORT APLICADA

...saps TU com desenvolupar l'autoconfiança i motivació dels teus esportistes?

...saps TU com canviar/crear el clima emocional per aconseguir que en el teu equip s'aconsegueixen grans resultats?

Pensant en els entrenadors i professionals de l'esport actuals, cada cop més conscients de la importància dels aspectes mentals i emocionals en el rendiment esportiu i la satisfacció dels esportistes, a MCOACH som pioners en oferir formació pràctica en coaching i psicologia de l'esport.

Formació per mantenir als esportistes motivats i amb millora continua, amb una bona autoconfiança que els hi permeti brillar i no competir estressats o amb por, que els ajudi aconseguir la concentració necessària per "fluir" i demostrar un alt rendiment. Per gestionar amb eficàcia les emocions dels esportistes i del equips.

Perquè sabem que el impacte, positiu o negatiu, del entrenador i del seu estil comunicacional en els seus esportistes, és molt més gran que el de qualsevol psicòleg del esport (entre altres coses perquè l'entrenador passa moltes més hores amb el esportista).

Perquè estem convençuts que els bons entrenadors fan millors als seus esportistes, i també que massa entrenadors, per falta de coneixements, limiten o "devaluen" als seus esportistes.

A MCOACH t'oferim formació a mida i també formació programada oberta a tothom.

bolaFormació oberta, cursos de Coaching Esportiu i Lideratge
bolaFormació i xerrades per clubs, federacions, associacions i altres
bolaFormació per empreses que valoren els models de l'esport


FORMACIÓ en COACHING ESPORTIU i LIDERATGE per ENTRENADORS

MCOACH dirigeix e imparteix la formacions en Coaching Esportiu i Lideratge que es fan al Institut Gestalt de Barcelona.

A l'Institut Gestalt MCOACH organitza formacions regulars: curs EL ENTERNADOR EMREGENTE (I) i curs MAESTRIA I SUPERVISIÓ EN COACHING ESPORTIU (II) i també formacions per l'Escola d'Estiu, en format de tallers monogràfics (sobre motivació, eines comunicacionals, dinàmiques d'equip,...) i també i cursos intensius.

 

MCOACH és també col·laborador de les formacions en Coaching Esportiu de centres de SEVILLA i Palma de Mallorca, pels quals dirigeix e imparteix formació en Coaching Esportiu i Psicologia de l'Esport aplicada.


FORMACIONS A MIDA PER CLUBS, FEDERACIONS i ALTRES ENTITATS

MCOACH organitza xerrades i formacions a mida per a clubs, federacions, associacions i entitats que vulguin formar a persones en coaching i lideratge per esport. Adapten el formats i continguts de la formació a les vostres necessitats concretes.

Son molt valorades les nostres xerrades i formacions en "MOTIVACIÓ" "COHESSIÓ D'EQUIPS", "DESENVOLUPAMENT de la CONFIANÇA" i també les xerrades a pares d'esportistes.

MCOACH també ofereix coaching/tutories individuals per completar els processos formatius grupals. Les tutories proporcionen una atenció personalitzada que fa possible una màxima assimilació d'aquells continguts més crítics pel alumne, aconseguint una total satisfacció. És considera òptim 3-4 sessions de coaching/ tutoria personalitzada per alumne, després d'un curs grupal.

MCOACH disposa d'un equip de formadors altament qualificats, que són professionals del coaching, la PNL, el lideratge i la psicologia de l'alt rendiment, amb experiència en l'esport i amb una llarga trajectòria professional. Són professionals que han desenvolupat tasques executives de responsabilitat en el món de la empresa i l'esport, i que saben el que és aconseguir resultats.


SERVEIS de MENTORITZACIÓ (MENTOR – COACH)

Tant si et vols iniciar-te en el coaching per arribar a ser coach professional, com si ja has fet formació en coaching però estàs pensant en professionalitzar-te i vols certificar-te com a coach ICF, MCOACH t'ofereix suport per assolir els teu objectius de convertir-te en un coach professional.

MCOACH et proporciona un mentor-coach per la mentorització que ICF requereix per a acreditar-te com a coach ICF per la via "portfolio". ICF requereix que els futurs aspirants a coach passin per un procés de mentorització que els hi permeti desenvolupar les competències específiques de coaching (consultables a la web de ICF).

A MCOACH t'ajudem a desenvolupar les competències i et preparem perque passis amb èxit el l'examen de ICF par aconseguir la teva credencial.

 

 

 

Passió per l'esport, Passió per les persones
mcoach, coaching personal i esportiu

disseny web abacmedia