MCOACHCAT MCOACHESP
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

Serveis de COACHING per a PERSONES amb REPTES

... i si tinguessis prou motivació i energia per abordar nous projectes?

...i si poguessis superar els límits que t'impedeixen aconseguir el que tu desitges?

...T'HO IMAGINES?

Tant si busques desenvolupar noves habilitats per assolir un repte, com si busques un canvi personal o professional, MCOACH t'ofereix l'acompanyament personalitzat que et permetrà desenvolupar noves habilitats, motivació e intel·ligència emocional per aconseguir els teus reptes. Volem ajudar-te a assolir el teu somni si tu vols lluitar per fer-ho realitat. El coaching personal et permetrà:

 

bolaRecuperar la ENERGIA, per mantenir la MOTIVACIÓ
bolaAprendre a gestionar be les EMOCIONS
bolaGuanyar AUTOCONFIANÇA
bolaDesenvolupar el TALENT i CREATIVITAT
bolaSuperar CREENCES limitants, per començar a brillar
bolaDefinir ESTRATEGIES EFECTIVES per assolir OBJECTIUS

 

L'avantatge de MCOACH és l'equip de professionals, experts en coaching i en psicologia del alt rendiment, ben preparats i amb experiència en processos de canvi i de desenvolupament d'habilitats. . . Professionals competents, coachs certificats i psicòlegs amb una gran trajectòria personal i una gran il·lusió d'ajudar a les persones a "aconseguir els seus reptes"... i amb un alt sentit ètic i de implicació social. A MCOACH triem molt bé amb qui treballem.

A MCOACH tenim la convicció de que tothom pot desenvolupar habilitats per aconseguir resultats extraordinaris i satisfactoris.

MCOACH ajuda professional per arribar més lluny i més ràpid,per desenvolupar el teu potencial i creativitat. MCOACH, per a persones que busquen afrontar canvis o provocar-los per arribar a una vida més plena i satisfactòria.

 

Com és el coaching, com es fa?

El servei de coaching personal de MCOACH és un acompanyament personal, que es fa amb reunions entre el client i el coach, d'una hora de durada aproximada.

El procés de coaching comença amb la definició dels objectius i acaba quan s'assoleixen o es decideix que la persona ja te els recursos que necessita per seguir sola endavant. Durant el procés la persona es va auto descobrint i desenvolupant de noves habilitats i aprenentatges.

Mitjançant una metodologia de preguntes potents que generen reflexió i aprenentatges, el coach ajuda al client a identificar els valors que regeixen la seva motivació, definir la seva visió de futur, conèixer els seus punts forts, adquirir noves perspectives per prendre decisions i comprometre un pla d'acció que li portarà a assolir els seus reptes.

El respecte a la confidencialitat és absolut en tot el procés, que es desenvolupa en un entorn de confiança i seguretat.

El coaching és per aquelles persones que saben que el seu futur dependrà del que decideixin avui, que no desitgen despertar-se dins de 10 anys pensant en el que podrien haver sigut o haver fet. El coaching és per als que volen decidir el seu destí.

MCOACH, serveis de coaching i formació per ajudar-te a assolir els teus reptes, el millor equip de professionals i amb una excel·lent relació qualitat/preu que t’assegura el màxim valor.

 

 

 

 

Passiˇ per l'esport, Passiˇ per les persones
mcoach, coaching personal i esportiu

disseny web abacmedia