MCOACHCAT MCOACHESP
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

COACHING Executiu. LIDERATGE

... Què et cal per ser més efectiu i assolir els teus objectiu?

... Quines habilitats necessites desenvolupar per a liderar millor el teu equip? 

IMAGINES QUÈ ACONSEGUIRIES TU si fossis un LIDER MÉS EFECTIU?

El coaching executiu és l'acompanyament personalitzat de persones amb responsabilitat directiva o executiva per a desenvolupar la seva intel·ligència emocional i noves competències. Per a ser més efectius i assolir els seus objectius amb més facilitat.

Les funcions executives i directives requereixen molt més que competències tècniques específiques, exigeixen també bones competències comunicatives i un alt grau de lideratge personal per aconseguir equips motivats d'alt rendiment. Estudis recents han revelat les característiques més valorades dels líders, així com també la important funció de "gestors d'emocions col·lectives".

Avui sabem que el LIDERATGE és una habilitat que es pot aprendre i desenvolupar, directament relacionada amb les habilitats relacionals i de gestió emocional. El coaching, una tècnica relativament nova, s'està revelant com una de les eines més efectives pel desenvolupament del lideratge d'executius i entrenadors, que ja han gaudit dels beneficis que els hi ha reportat i ho recomanen sempre als seus col.legues.

El coaching de MCOACH és especialment efectiu per a desenvolupar el lideratge al combinar les tècniques de coaching, lideratge i PNL més avançades amb la base científica de la Psicologia del Alt Rendiment i l'experiència personal de lideratge, en l'empresa i l'esport, dels nostres professionals. A MCOACH no busquis qui et digui el que has de fer o et doni consells, ni tampoc un coach que sols et faci reflexionar, els nostres professionals et donaran la combinació justa d'acompanyament i assessorament que tu necessites.

MCOACH, serveis de coaching i formació per ajudar-te a assolir els teus reptes, amb els millor equip de professionals i amb una excel•lent relació qualitat/preu que t’assegura el màxim valor.

 

 

Passió per l'esport, Passió per les persones
mcoach, coaching personal i esportiu

disseny web abacmedia