MCOACHCAT MCOACHESP
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

Serveis de COACHING ESPORTIU per a ESPORTISTES, ENTRENADORS, TÈCNICS i ÀRBITRES

... i si entrenes també la teva ment, tal com fas amb la tècnica i el físic?

... i si poguessis entendre i gestionar les emocions i motivació dels teus esportistes?

... i si descobreixes la clau per millorar el rendiment?

IMAGINES QUÈ PODRIES ACONSEGUIR?

MCOACH t'ofereix serveis de coaching esportiu per millorar el rendiment i la satisfacció d'esportistes, entrenadors, àrbitres, i altres professionals del esport.

 

COACHING PER ESPORTISTES

Coaching deportivoSi ets esportista, professional o amateur, conscient de la importància del factor mental i emocional en el rendiment, el coaching esportiu et permet desenvolupar noves habilitats per guanyar auto confiança, mantenir la motivació, millorar la concentració i gestionar millor les emocions per assolir reptes i objectius. Podràs desenvolupar el teu talent per millorar el teu rendiment i satisfacció personal.

Ens diferenciem en que l'oferim un coaching d'alta efectivitat, al combinar tècniques de coaching professional i PNL amb coneixements científics de la Psicologia de l'Esport i l'experiència de professionals que han sigut esportistes i entrenadors. Per això ens sentim orgullosos d'haver ajudat a esportistes a assolir grans reptes.

 

COACHING PER ENTRENADORS

Coaching per a entrenadorsSi ets un entrenador o entrenadora que busca millorar el rendiment dels seus esportistes o equips i ser un líder més efectiu, el coaching esportiu ofereix acompanyament i assessorament personalitzat durant la temporada o part d'ella, per a desenvolupar noves habilitats comunicatives i créixer com a professional.

El coaching de MCOACH és d'una efectivitat màxima pels entrenadors, es diferencia al oferir una combinació de tècniques de coaching, lideratge i PNL, amb la base científica de la Psicologia de l'Esport i l'experiència personal de porfessionals que son també entrenadors. Aquí no trobaràs experts que sols et diran el que has de fer i et donaran consells, ni tampoc coachs que sols et faran reflexionar, els nostres professionals et donaran la combinació justa d'acompanyament i assessorament que tu necessites. Per això ens sentim orgullosos d'haver acompanyat amb èxit tant a entrenadors professionals com amateurs a fer grans temporades, fins i tot a seleccionadors nacionals.

A MCOACH tenim la convicció de que tu també pots arribar a aconseguir resultats extraordinaris i satisfactoris.

 

COACHING PER ÀRBITRES, DIRECTIUS i TÈCNICS de L'ESPORT

Si busques desenvolupar el teu lideratge i gestionar millor les teves emocions per ser més efectiu en la teva tasca com àrbitre, directiu o tècnic, el coaching esportiu ofereix acompanyament i assessorament personalitzat per conèixer-te millor, treure més partit de les teves fortaleses i desenvolupar noves habilitats comunicatives, per a créixer com a professional.

El coaching de MCOACH és especialment efectiu ja que t’aporta una combinació perfecte de tècniques de coaching, lideratge i PNL, amb la base científica de la Psicologia de l’Esport i de professionals del esport. Aquí no trobaràs experts que et diran el que has de fer i et donaran consells, ni tampoc coachs que sols et faran reflexionar, els nostres professionals et donaran la combinació justa d’acompanyament i assessorament que tu necessites.

El coaching és per aquelles persones que volen créixer, desenvolupar la seva passió i assolir grans reptes. El coaching és per als que volen decidir el seu destí.

 

Serveis de coaching, com es fan?

El servei de coaching és un acompanyament personal, a través de reunions entre el cient i el coach, d'una hora de durada aproximada, amb freqüència pactada, normalment quinzenal o mensual. El servei s'inicia amb la definició dels objectius i s'acaba al final de la temporada o quan s'assoleix l'objectiu.

Durant el procés es fa auto descobriment de les fonts de motivació, les fortaleses i també àrees de millora, i desenvolupament de noves habilitats i competències, És un acompanyament que permet créixer i fer una temporada excepcional.

El respecte a la confidencialitat és absolut durant tot el procés, que es desenvolupa en un entorn de confiança i seguretat.

MCOACH, serveis de coaching i formació per ajudar-te a assolir els teus reptes, amb el millor equip de professionals i amb una excel·lent relació qualitat/preu que t’assegura el màxim valor.

 

 

 

 

Passió per l'esport, Passió per les persones
mcoach, coaching personal i esportiu

disseny web abacmedia