MCOACHCAT MCOACHESP
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

QUÈ ÉS COACHING?

El coaching és l’art que facilita el desenvolupament potencial de les persones i equips, per que puguin assolir els objectius que es proposin i viure una vida plena i satisfactòria. El coach és el professional que facilita el procés i en fa el seguiment. Així les persones i equips poden arribar més lluny del que arribarien sols i aconseguir resultats extraordinaris

El coaching és una forma de comunicació avançada, un acompanyament mitjançant una metodologia de preguntes, que fa possible el canvi i el creixement personal. El coach i el client estableixen els objectius a assolir, la forma de treball i l’avaluació dels resultats.

El coaching afirma que cada persona és complerta i plena de recursos; el coach ajuda a la persona a aprofundir sobre si mateixa treballant els seus propis valors, descobrir noves perspectives i potenciar el recursos necessaris per assolir els reptes que es proposi.

“El coaching és per aquelles persones que no volen despertar-se d’aquí a deu anys pensant en el que podien haver sigut o haver fet.  És pels qui tenen un repte i volen aconseguir-ho.” 

A diferencia d’altres disciplines, com la consultoria, el mentoring o el counseling, durant el procés de coaching és la pròpia persona o equip els que descobreixen i generen les solucions i accions a seguir, d’acord amb els seus propis valors, talent i manera de ser. No son consells d’un professional que indica que és el que s’ha de fer. Aquest punt és especialment important, i és la raó de l’alta eficàcia i gran creixement del coaching, ja que garanteix el compromís de la persona o equip amb el pla d’acció que ells mateixos dissenyen.

 

COACHING ESPORTIU

Algun cop t’has preguntat fins on podries arribar si es desenvolupés tot el potencial que tens? 

Si poguessis maximitzar la teva auto-confiança i superar les pors i els límits que t’impedeixen aconseguir l’èxit que busques?

Coaching Esportiu
El coaching esportiu és un procés d'acompanyament per desenvolupar el potencial d'esportistes, entrenadors, equips i el seu entorn, per optimitzar el rendiment esportiu i el benestar personal. Identifica factors que limiten el rendiment i proporciona eines per afrontar amb èxit la competició.

Avui sabem que per aconseguir l’alt rendiment en l’esport és necessari combinar un  talent innat amb una bona preparació física i tècnica i amb un bon entrenament mental i emocional. L’excel·lència esportiva requereix una “mentalitat de campió”.

 

Cada esportista o entrenador que vol millorar resultats s’hauria de preguntar:

“Estic treballant les competències mentals i emocionals tal com estic entrenant la preparació física, la tècnica i la tàctica?” 

els experts coincideixen en que és la gran assignatura pendent de l’esport.  Els que ja han gaudit del coaching esportiu ja en recullen els fruits, nomès cal mirar en Rafa Nadal, el Barça de Guardiola, la Selecció Espanyola de Bàsquet, o molt més aprop el Reus Esportiu, que acaba de proclamar-se campió d’Europa d’Hockey després d’estar treballant el seu objectiu amb un coach.

Amb el coaching podràs ser la millor versió de tu mateix
            
THINK BIG, FLY AWAY
Pensa en gran, Vola lluny

El coach esportiu és un coach especialitzat, amb coneixements de psicologia esportiva i del món de l’esport, així pot ajudar al esportista, entrenador, equip directiu o professional a:

  • conèixer la seva ment i les seves emocions
  • identificar i eliminar creences limitants
  • potenciar punts forts
  • aprendre de les errades
  • identificar àrees de millora
  • augmentar l’auto-confiança

proporcionant un entorn de seguretat i confiança que fan possible la motivació i el compromís necessàris per potenciar el rendiment esportiu al màxim de les possibilitats reals, i per millorar el benestar de l’esportista, equip o entrenador

 

 

Passiķ per l'esport, Passiķ per les persones
mcoach, coaching personal i esportiu

disseny web abacmedia