MCOACHCAT MCOACHESP
MCOACH
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

ACTUALITAT i ARTICLES

Bookmark and Share

TALLER DE TÈCNIQUES d’ALT RENDIMENT per ESPORTISTES de MCOACH

MCOACH Els dies 6, 7 i 8 de juliol, es va celebrar la primera edició del Taller de tècniques del Alt rendiment adreçat a esportistes, sota la direcció de Montse Cascalló de MCOACH al Institut Gestalt de Barcelona.

Facilitat de forma conjunta per Mar Rovira (psicòloga del esport), Cristina Massons (psicòloga del esport) i la pròpia Montse Cascalló (màster en Psicologia de l’esport), reunint tècniques del coaching i la psicologia esportiva, els assistents van aprendre eines fàcils d’aplicar per desenvolupar la concentració, gestionar la motivació i millora tècnica amb la visualització i poder competir amb més seguretat i autoconfiança

Els esportistes assistents van valorar molt positivament aquesta formació i varen acabar el taller desenvolupant els seu propi pla d’entrenament d’aspectes psicològics i emocionals, necessaris per la millora dels seu rendiment esportiu.

MCOACH ofereix aquest taller a clubs i entitats que vulguin oferir-ho als seus esportistes, per la millora del seu rendiment.

Sol·licitar informació enviant e-mail a info@mcoach.cat


Montse Cascalló de MCOACH, DIRECTORA de la FORMACIÓ en COACHING PROFESSIONAL del INSTITUT GESTALT

El Institut Gestalt de Barcelona confia la direcció de la seva formació en Coaching Professional acreditada per ICF, a Montse Cascalló, coach PCC i directora de la formació en coaching esportiu del mateix centre.

MCOACH Amb el suport Marga del Olmo com a co-directora i coach formadora, Montse Cascalló completa un quadre de professors integrat per professionals de gran prestigi i experiència, amb Jordi Vilà, Marga Baró, Mireia Darder i coachs experts en coaching amb PNL de l’equip de Vicens Olivé, oferint als alumnes una formació molt complerta e integradora per arribar a ser coach professional

Te invitem a escoltar l’entrevista del PORTAL del COACHING a Montse Cascalló parlant de la formació en COACHING PROFESSIONAL del IG:


MCOACH i el INSTITUT GESTALT ANUNCIEN la 5a edició de la formació en Coaching i Psicologia de l’esport "EL ENTRENADOR EMERGENTE"

Obertes les inscripcions per la propera edició la formació en Coaching i Psicologia de l’esport “El Entrenador Emergente”

MCOACH Adreçat a entrenadors, preparadors físics, directius i altres professionals que treballen amb esportistes, MCOACH i el INSTITUT GESTALT, ofereixen una nova edició de una formació en coaching esportiu complerta, pràctica i de gran aplicabilitat pel desenvolupament del lideratge en entorns esportius.

Amb un quadre de professors excepcionals, tots entrenadors, ex esportiste, coachs i amb formació en psicologia de l’esport o l’alt rendiment, els alumnes viuen una experiència transformadora que desenvolupa les seves competències de líder-coach. Classes presencials a Barcelona ciutat dimarts de 18:00 a 22:00.

El quadre de professors inclou a Xesco Espar, Joan Vives, Maribel Martinez de Murguía, Cristina Massons, Oriol Bellés, Josep Espar i Montse Cascalló, professora i directora de la formació

Per a rebre més informació d’ aquesta formació o altres opcions formatives en coaching esportiu, pots enviar e-mail a info@mcoach.cat


MCOACH AMB LA SELECCIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC en el MUNDIAL REUS 2014

Montse Cascalló coach d’entrenadors i patinadors espanyols a REUS 2014

MCOACH Després d’assistir al nou seleccionador espanyol d’Hockei Patins Quim Pauls, en el darrer campionat d’Europa, la coach esportiva Montse Cascalló, màster en psicologia de l’esport, va donar suport als entrenadors i patinadors seleccionats per representar a Espanya en el Campionat Mundial de Patinatge Artístic sobre rodes REUS-2014.

Montse Cascalló va acompanyar com a coach als patinadors i entrenadors seleccionats, per poder gestionar l’alta càrrega emocional que comporta un mundial a casa i per poder competir amb seguretat i confiança. Especialment destacat va quedar el patinador català júnior Pere Marsinyach, que aconseguí una medalla d’or i una de plata.

Per a més informació i un resum de l’actuació dels patinadors seleccionats fer clic aquí


EXITÓS CLINIC INTERNACIONAL de SITGES de 2014 amb PARTICIPACIÓ de MCOACH.

Jaume Ponsarnau, Antonio Cainzos, Pep Clarós i Montse Cascalló amb la xerrada “ENTRENAR l’AUTOCONFIANÇA del JUGADOR”

MCOACH Montse Cascalló, coach esportiu, màster en Psicologia de l’esport i entrenadora de basquetbol, va tancar la darrera sessió del Clínic Internacional de Sitges del 2014, convocat un any més per l’ACEB (Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol. Després de gaudir de nous coneixements tècnics i tàctics de la ma d’entrenadors com Jaume Ponsarnau, Antonio Cainzos i Pep Claror, els entrenadors van assistir amb interès a la xerrada “Cóm entrenar l’autoconfiança del jugador” a càrrec de Montse Cascalló. Els entrenadors van considerar la xerrada de gran valor i utilitat per a un entrenadori a la revista MINUT ACEB es va publicar un article resum.

Teniu l’article “Desenvolupament de l’Autoconfiança del jugador” disponible a la revista MINUT ACEB, o el podeu demanar a montse.cascallo@mcoach.cat


ENTREVISTA a UN ENTRENADOR QUE ESCOLLÍ TREBALLÀ AMB UN COACH ESPORTIU

AECODE ha publicat l’entrevista a Bernat Bosch, entrenador d’Hockei Patins que va treballar amb la coach esportiva Montse Cascalló

AECODE En l’article publicat per AECODE (Associació Espanyola de Coaching Esportiu) l’entrenador respon a preguntes sobre les raons que el van portar a contractar els serveis de un coach esportiu, així com també en que el va ajudar el coaching i les raons per les que ell recomana el serveis de un coach. Bernat Bosch aconseguí una temporada excepcional en la que va aconseguir pujar l’equip a Primera Nacional i molts dels integrants de l’equip juguen avui en OK Lliga, la màxima categoria.

Per veure l’article fer clic aquí


NOU ARTICLE i XERRADA "LA MOTIVACIÓ MULTIPLICADOR DEL RENDIMENT" al Clínic de Castelldefels
Xerrada de Montse Cascalló al Clínic de Castelldefels per a Entrenadors de basquetbol.
 

MCOACHEl dissabte 1 de Juny, la Montse Cascalló va oferir una xerrada sobre motivació per a entrenadors de basquetbol en el marc del Clínic de Castelldefels, ciutat del bàsquet aquest any 2013. El clinic va ser organitzat per l'ACEB (Assossiació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol)i també contà amb la presència d'en Aleix Duran, del bàsque Manresa La Bruixa d'OR.

Per a a veure la notícia a la web de la Federació Catalana Bàsquet fer clic aquí...

Per a veure l'article "LA MOTIVACIÓN MULTIPLICADOR DEL REDIMIENTO" fer clic aquí...


MAR ROVIRA s' incorpora a l'equip MCOACH
MAR ROVIRA, psicòloga de l'esport i ex jugadora de bàsquet professional s'incorpora a l'equip MCOACH.
 

MCOACHLa Mar Rovira, psicòloga de l'esport, entrenadora i ex-jugadora professional durant 17 anys s'ha incorporat a l'equip professional de MCOACH. Et convidem a consultar el seu perfil i visitar el seu interessant blog sobre esport i psicologia "Estar preparado ya es media victoria".

Per a saber més sobre la Mar Rovira fer clic aquí...

Per a visitar el blog de Mar Rovira fer clic aquí...


ENTREVISTA a Montse Cascalló als MATINS DE CATALUNYA RADIO
El programa ELS MATINS DE CATALUNYA RADIO, de Manel Fuentes, invita a Montse Cascalló, Coach Esportiva i Màster en Psicologia del Esport, a parlar sobre la situació actual del coaching i la psicologia
 

MCOACHAl programa de radio varen assistir també Juan Carlos Jimenez, president de la Secció de Psicologia-Coaching del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i Serafí Soler, coach i professor del departament de Gestió de Persones i Organització de ESADE.

Per poder escoltar el programa de radio fer clic aquí...


MCOACH ofereix formacions en COACHING ESPORTIU i LIDERATGE per entrenadors
Aquest estiu MCOACH ofereix formacions en COACHING ESPORTIU i LIDERATGE per entrenadors, en formats reduïts i amb preus molt assequibles
 

AECODEObertes les inscripcions a les formacions d'estiu que organitza MCOACH en col·laboració amb el Institut Gestalt de Barcelona. Mini-Tallers de Coaching Esportiu la primera setmana de juliol i la darrera d'Agost. Cinc formacions de quatre hores adreçades a entrenadors, coaches i professionals del esport, sobre motivació, comunicació, dinàmiques d'equip, i més. Plaçes limitades.

Per a més informació sobre els Tallers de Coaching esportiu clica aquí...


CURS intensiu de COACHING d'EQUIPS d'ALT RENDIMENT del 3 al 6 de juliol de 2013 en Barcelona.
 

AECODEMCOACH, en col·laboració amb el Institut Gestalt de Barcelona, oferirà aquest estiu el curs intensiu "EL ARTE DE LA EXCELENCIA" de COACHING i LIDERATGE D'EQUIPS d'ALT RENDIMENT, adreçat a entrenadors professionals i directius que lidern equips humans sota pressió. El curs serà impartit per un equip d'experts i proporciona un espai de reflexió,aprenentatge i desenvolupament del lideratge per a líders i entrenadors.

**Conferencia COACHING: NOUS MODELS DE LIDERATGE ** dijous 6 de juny en el Institut Gestalt c/ Verdi 94, Barcelona (gratuïta, requereix confirmació per e-mail a info@mcoach.cat).

Per a més informació clica aquí...


ARTICLE: "Compartir models de lideratge Esport-Empresa"
NOU ARTICLE de Montse Cascalló "Compartir models de lideratge Esport-Empresa" publicat per AECODE.
 

AECODEEn aquest article Montse Cascalló expossa com esport i empresa, sent entorns diferents, poden aprendre el un de l'altre en quan a models de lideratge fa referència.

Per a llegir l'article fer clic aquí...


NOVES FORMACIONS MCOACH en COACHING ESPORTIU a SEVILLA i PALMA de MALLORCA
 

MCOACHPALMA de MALLORCA: MCOACH i ORGANICE organitzen junts un Taller de Coaching esportiu a Palma de Mallorca, adreçat a entrenadors, esportistes, coaches i persones de l'esport que vulguin aprendre a desenvolupar el potencial d'esportises i equips, Es farà el cap de setmana del 29 i 30 de juny de 2013. Per a més informació enviar mail a virginia@coachingcomunicacion.com.

SEVILLA: MCOACH col·labora amb Crea-t en el disseny i continguts del curs Superior de Coaching Esportiu que es farà a Sevilla "ENTRENA PARA EL ÉXITO" adreçat a entrenadors, preparadors físics, entrenadors personals, professors d'educació física i professionals del esport en general. El curs se iniciarà al Octubre de 2013 amb classes dissabtes al matí.

Per a més informació fer clic aquí... 


CURS SUPERIOR de Coaching i Lideratge per l'Esport "EL ENTRENADOR EMERGENTE"
OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA PROPERA EDICIÓ que començarà al Gener de 2013
 

Adreçat a entrenadors que volen desenvolupar les seves habilitats de lideratge i aprendre tècniques de Coaching, PNL i Psicologia de l'Esport per a desenvolupar el potencial dels esportistes. I també a persones interessades en formar-se com a Coach Esportiu.

Curs molt complert de 150 hores amb continguts de Lideratge, Coaching, PNL, Psicologia de l'Esport i Coaching Wing-Wave, impartit amb metodologia experiencial per un quadre de professors excepcional altament qualificats, tots ells persones de l'esport. Formació d'alta qualitat amb un preu assequible, conscients de la dificultat del moment actual. Els nostres ex-alumnes són els millors embaixadors del curs

¡PLACES LIMITADES! truca aviat al Institut Gestalt per a més informació si estàs interessat (93- 237 28 15).

El dimarts 11 de desembre, a les 20:00, na Montse Cascalló, directora del curs, oferirà una conferencia gratuïta sobre LIDERATGE i COACHING per l'ESPORT on se informarà sobre aquest curs. La conferència se impartirà al Institut Gestalt,c/Verdi 94 – Barcelona

Per a més informació i inscripcions clica aquí...

Fer clic aquí per descarregar-se el fulletó del curs...


Acaba amb éxit el curs de Introducció al Coaching Esportiu a Palma de Mallorca
 

MCOACHEl passat 5 i 6 d'octubre, es va fer un curs de Introducció al Coaching Esportiu a Palma de Mallorca, al que varen assistir entrenadors i directius balears de diferents especialitats esportives. Tant d'esport d'equip com el futbol i el basquetbol, com d'esports individuals com la natació. El curs va ser impartit per Monte Cascalló de MCOACH, Màster en Psicologia de l'Esport i Coach Professional ICF, amb l'ajuda de Virginia Creixell de ORGANICE, coach executiva i esportiva.

En aquests moments ja s'està pensant en noves edicions per arribar a col•lectius que no varem poder assistir el 5 i 6 d'octubre degut al calendari de competicions.

Clica aquí si vols veure la notícia de un diari local...


Montse Cascalló ofereix una conferència sobre "EL Lideratge del Capità" al Clínic Internacional d'Entrenadors de Sitges
 

ACEBEl diumenge 29 de juliol, en la marc del Clínic Internacional de Sitges d'Entrenadors de Basquetbol, na Montse Cascalló, Màster en Psicologia de l'Esport i Coach Professional ICF, va impartir la xerrada "El lideratge del capità. Una peça clau en l'equip".

Clica aquí si vols veure la crònica del Clínic de Sitges del 2012 a la pàgina de l'ACEB,
Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol...

Si vols rebre l'article de Montse Cascalló sobre el Lideratge del Capità
solicita'l enviant e-mail a info@mcoach.cat


TALLER-SEMINARI de INTRODUCCIÓ AL COACHING ESPORTIU al INSTITUT GESTALT de BARCELONA 3 i 4 de gener 2013.
Obertes ja les inscripcions
 

AECODETaller experiencial de 16 hores, adreçat a entrenadors, esportius i personals, que permet al alumne descobrir el mon psicològic de l'esportista i aprendre eines de coaching per desenvolupar el seu potencial. El Institut Gestalt ha obert ja les inscripcions per la 4ª edició d'aquest taller-seminari, molt ben valorat pels alumnes per la seva qualitat, utilitat dels seus continguts i preu ajustat.

El curs serà impartit personalment per Montse Cascalló, Màster en Psicologia de l'Esport i Coach Professional ICF especialitzada en Coaching esportiu, promotora de MCOACH i directora de l'Àrea de Coaching Esportiu del Institut Gestalt.

El dimarts 11 de desembre, a les 20:00, na Montse Cascalló, oferirà una conferencia gratuïta de LIDERATGE i COACHING per l'ESPORT on se informarà sobre aquest Taller-seminari i també sobre el Curs Superior de Coaching i Lideratge per l'Esport. La conferència se impartirà al Institut Gestalt, c/Verdi 94 – Barcelona .

Per a més informació del taller e inscripcions clica aquí...


NOU a ESPANYA!, CURS de LIDERATGE D'EQUIPS D'ALT RENDIMENT. L'ART DE LA EXCEL.LENCIA
Per entrenadors d'alt rendiment i directius en exclusiva. Intensiu d'estiu del 4 al 8 de juliol a Barcelona
 

AECODEEl Institut Gestalt de Barcelona ha anunciat un curs intensiu de lideratge d'equips d'alt rendiment amb coaching relacional absolutament novedós al nostre païs. De la ma dels millors professionals del coaching i el lideratge, els participants podran aprendre de compartir experiències del món de l'esport i l'empresa i de les darreres tècniques de lideratge. Inclou la conferencia magistral "Historia de un equipo olímpico ganador" a càrrec de Maribel Martínez de Murguía, campiona Olímpica a Barcelona '92.

Per a més informació i inscripcions clica aquí...

Fer clic aquí per descarregar-se el fulletó del curs...


NOU ARTICLE: EL LIDERATGE DE L'ENTRENADOR ESPORTIU
Nou article de Montse Cascalló en la web d'AECODE, Associació Espanyola de Coaching Esportiu
 

MCOACHNou article de Montse Cascalló sobre el lideratge dels entrenadors esportius. Partint del principi que el lideratge es pot treballar i desenvolupar, es revisen els factors que determinen la qualitat i la efectivitat del lideratge en entorns esportius.

Per llegir l'article fer clic aquí...


Tercera edició del TALLER-SEMINAR de COACHING ESPORTIU per ENTRENADORS
Del 18 al 21 de Juny, tardes, a Barcelona
 

AECODEJa estan obertes les inscripcions de la nova edició del Taller seminari de COACHING ESPORTIU per ENTRENADORS i professionals de l'esport, que es farà del 18 al 21 de juny de 16:00 a 20:00. Després del èxit de les darreres edicions, tornen a estar obertes les inscripcions d'un curs que sempre rep excel•lents valoracions per part dels assistents, tant pel interès com per la utilitats dels seus contingut. El curs serà impartit per Montse Cascalló, promotora de MCOACH, màster en Psicologia de l'Esport i Coach professional especialitzada en coaching esportiu.

En aquesta formació, molt complerta i pràctica, l'alumne descobrirà l'entorn psicològic de l'esportista, desenvoluparà noves habilitats comunicatives i aprendrà tècniques per comprometre objectius de millora i de cohesió d'equips.

El dimarts 5 de juny, a les 20:00, es farà una conferencia gratuïta de LIDERATGE i COACHING per l'ESPORT on se informarà sobre aquest curs, al Institut Gestalt, c/Verdi 94 – Barcelona

Per a més informació i inscripcions clica aquí...


ARTICLE: OBJETIUS ESPORTIUS SÒLIDS: CONGRUENTS i ECOLÒGICS
Nou article de Montse Cascalló en la web d'AECODE, Associació Espanyola de Coaching Esportiu
 

AECODENingú dubte ja de la importància de tenir objectius clars com a pas previ e imprescindible per assolir grans reptes, com pot ser aconseguir una bona marca, fer el salt a l'esport professional, acabar la primera marató o fins i tot una Ironman, però massa sovint s'oblida la importància d'assegurar la seva solidesa, i aquesta resulta ser una de les causes més freqüents del fracàs en la consecució d'objectius.

Fer clic aquí per descarregar-se el PDF de l'article...
Per veure l'article en la web d'AECODE (en castellà) fer clic aquí...


Nou CURS SUPERIOR de LIDERATGE i COACHING per L'ESPORT: EL ENTRENADOR EMERGENT" inici Gener 2012
 

MCOACHS'acaba d'anunciar a Barcelona el primer CURS SUPERIOR de Lideratge i Coaching per l'esport, adreçat a entrenadors, tècnics i professionals de l'esport en general.

Es tracta d'una formació extensiva de 150 hores dissenyada e impartida per professionals de l'esport, el coaching, la PNL i la psicologia de l'esport. Formació pràctica i vivencial que capacita al alumne per liderar de forma efectiva i acompanyar amb el coaching esportiu als esportistes i equips a assolir els seus objectius.

Inclou com a professors a Xesco Espar (coach i entrenador campió d'Europa), Maribel Martínez de Murguía (Or Olímpic, coach i entrenadora), Montse Cascalló (coach, entrenadora i màster en psicologia de l'esport), Cristina Massons (ex-patinadora, coach, entrenadora y psicòloga) M. Jesús Solavera (ex-karateca i especialista en PNL) i també a Aina Olivé i Álex Monclús (especialistes en coaching Wingwave)

El 15 de desembre es farà una conferencia gratuïta sobre Coaching Esportiu al Institut Gestalt de Barcelona, c/Verdi 92 en la que es presentarà aquesta formació

Per descarregar-se el fulletó d'aquesta formació fer clic aquí...
Per més informació e inscripcions adreçar-se directament al Institut Gestalt, trucant al 93 – 237 28 15...


Nova formació de Iniciació al Coaching Esportiu adreçada a entrenadors al 27 i 28 de desembre de 2011
 

MCOACHDesprés del èxit de les darreres edicions, el Institut Gestalt de Barcelona ha anunciat una nova edició del Taller-seminari de Iniciació al Coaching Esportiu adreçat a entrenadors, monitors, tècnics i responsables esportius, que serà impartit de nou per Montse Cascalló, Coach professional especialitzada en coaching esportiu, Màster en Psicologia de l'Esport i entrenadora de basquetbol.

La nova edició es farà el 27 i 28 de desembre de 2011, en horari de matí i tarda. Amb aquesta formació introductòria l'alumne descobrirà l'entorn psicològic de l'esportista, treballarà eines comunicatives, motivacionals, per comprometre objectius de millora i de cohesió d'equips. Es tracta d'una formació de iniciació molt complerta i pràctica.

El 15 de desembre es farà una conferencia gratuïta informativa sobre Coaching Esportiu al Institut Gestalt, c/Verdi 92 – Barcelona

Per descarregar-se el PDF, que inclou més informació i preus, fer clic aquí...
Per més informació e inscripcions adreçar-se directament al Institut Gestalt, trucant al 93 – 237 28 15 o fent clic aquí...


Nova formació en Coaching Esportiu per entrenadors i caps d'equip al Juny 2011
 

AECODEEl Institut Gestalt acaba d'anunciar un Taller-seminari de Coaching Esportiu adreçat a entrenadors, monitors, psicòlegs i caps d'equip, que serà impartit per Montse Cascalló, coach esportiu, especialista en Psicologia de l'Esport i entrenadora.

La formació es farà la darrera setmana de Juny per les tardes, de 18:00 a 22:00, de dilluns a dijous. L' alumne coneixerà l'entorn psicològic de l'esportista, treballarà eines de comunicació, de motivació, per comprometre objectius de millora i de cohesió d'equip. Serà una formació curta, complerta i molt pràctica.

El 16 de Juny es farà una conferencia gratuïta informativa sobre aquest seminari en el Institut Gestalt de Barcelona, al carrer Verdi 94

Per descarregar-se el PDF, que inclou més informació i preus fes clic aquí...
Per més informació e inscripcions adreçar-se directament al Institut Gestalt, clica aquí...


"El entrenador deportivo actual" publicat a la revista d'AECODE
 

AECODEAECODE, l'associació española de coaching esportiu acaba de publicar la primera edició de la seva revista digital, que inclou l'article "El entrenador deportivo actual. Desarrollar el liderazgo para alcanzar la excelencia. EL papel del coach deportivo" de la coach de l'esport Montse Cascalló.

Para accedir a la revista digital i poder llegar l'article (pag. 5 i 6) clica aquí...


La Vanguardia publica "Padres Hooligans" amb declaracions de Montse Cascalló – Gener 2011
 

SportEl 13 de gener La Vanguardia va publicar un extens article sobre la problemàtica social que representen el pares de joves esportistes que manifesten comportaments de hooligans. En l'article es trova un resum de l'entrevista realitzada per la periodista Maite Gutierrez a Montse Cascalló, coach esportiu i entrenadora de basquetbol.

Per veure el PDF de l'article publicat fes click aquí...
Per llegir un resum de l'entrevista realitzada a la Montse Cascalló clica aquí...


Taller seminari de coaching esportiu a Mataro-Desembre 2010
 

MCOACHOrganitzat per la consultora d'esports del Maresme MSC, acabà amb èxit el primer seminari de coaching esportiu adreçat a entrenadors realitzat durant les festes de Nadal. Els assistents es van mostrar molt satisfets de la formació rebuda que van qualificar de molt útil per a la seva tasca d'entrenadors i van manifestar el seu interès en formacions en coaching esportiu més complertes. Montse Cascalló de MCOACH va impartir el taller-seminari.


Nou article de Montse Cascalló al diari SPORT
 

SportEl diari SPORT, en la seva edició del 1 d’octubre, publica l’article “Els Nous reptes del entrenador actual” primera part. En aquest article la coach esportiu Montse Cascalló es fa ressò dels nous reptes dels entrenadors actuals,que inclouen la demanda de desenvolupar el talent dels joves esportistes, tot comentat els darrers coneixements que tenim sobre el desenvolupament de talent i la responsabilitat dels entrenadors. El diari SPORT publica l’article en dos parts, la primera el divendres ú d’octubre i la segona el divendres 15 d’octubre.

Per veure el PDF de l'article publicat fes click aquí...
Per llegir l'article complert clica aquí...


Seminari de Coaching Esportiu a Vàlencia –Novembre 2010
MCOACH col·labora amb INTEcoach en les 4 Jornades de Coaching e Inteligència Emocional aplicades a l’esport que es faran al novembre.
 

MCOACHMontse Cascalló, coach esportiu i personal, impartirà formació en coaching esportiu dintre de les Jornades de Coaching Esportiu que INTEcoach celebrarà a València. Es tracta de quatre jornades de 8 hores, a realitzar els dimecres 3,10, 17 i 24 de novembre de 2010, al hotel “La Calderona”(Bétera). Els assitents coneixeran el coaching esportiu de la ma d’experts coaches i professionals i aprendran què és el coaching juntament amb noves eines i recursos per desenvolupar la motivació i confiança dels esportistes i entrenadors.

Per a més informació e inscripcions clica aquí...


Primer congrés de coaching per entrenadors de bàsquet – Juliol 2010
Acaba amb gran èxit el primer congrés de Coaching Esportiu per entrenadors de basquetbol
 

MCOACHConvocat per l’entrenador i coach esportiu Xavier García Pujades, durant la darrera setmana de juliol es va celebrar a Manresa el primer congrés de coaching adreçat a entrenadors de basquetbol. L’esdeveniment va contar amb un gran èxit de participació i excel•lents avaluacions per part dels assistents. La coach esportiva Montse Cascalló hi va col.laborar amb una ponencia sobre el metamodel de PNL com eina per treballar amb les creences limitadors dels esportistes.


Taller – Seminari de Coaching Esportiu al Novembre al Institut Gestalt
El cap de setmana del 5 i 6 de novembre de 2010, Montse Cascalló impatirà un seminari de coaching esportiu al Institut Gestalt de Barcelona.
 

El seminari tindrà un format molt experiencial i està adreçat a entrenadors, esportistes, coaches, psicòlegs de l’esport i en general a totes aquelles persones interessades en conèixer el coaching esportiu com eina pel mon de l’esport. L’horari serà divendres de 18 a 22 h i dissabte de 10 a 20h. El preu del taller seminari és de 160€ i les inscripcions s’han de realitzar directament al Institut Gestalt. El dijous 21 d’octubre es farà una conferència informativa sobre aquest seminari-taller al Institut Gestalt, c/ Verdi 94, Barcelona.

Per inscripcions contactar amb el Institut Gestalt al 93 237 28 15 ó via e-mail: ig@institutgestalt.com


BarnaBall 2010 presenta el Coaching Esportiu per entrenadors de futbol amb la coach esportiu Montse Cascalló
Montse Cascalló, coach esportiu i formadora, va presentar el coaching esportiu als entrenadors que van assistir a BarnaBall 2010.
 

BarnaBall 2010 BarnaBall és un esdeveniment de pre-temporada patrocinat per LeadMyTeam i MicFootBall que reuneix als nous talents del futbol de diferents països amb representants de clubs de futbol, entrenadors i agents. A l’edició del 2010 van estar presents representants del FC Barcelona, Real Madrid CF, RCD Espanyol, Villarreal CF, Leeds United, Aberdeen FC, AC Milan, C.A. Osasuna, UE Sant Andreu i d’altres. Durant el matí del dissabte 3 de juliol els entrenadors van poder gaudir d’una presentació de coaching esportiu que van valorar molt interessant. El coaching esportiu és una nova eina de desenvolupament integral d’esportistes i entrenadors, adreçada aconseguir la millora del rendiment esportiu i el benestar de la persona. Eina ben coneguda en altres indrets per la seva alta efectivitat, poc a poc es va introduint també en el nostre país, on ja podem trobar esportistes i entrenadors que declaren que treballen amb un “coach esportiu”


Entrenadors esportius expliquen la seva experiència amb un coach esportiu
Tres entrenadors expliquen la seva experiència a altres entrenadors Juny 2010.
 

El 28 de Juny, a l’Escola Catalana de l’Esport, tres entrenadors de diferents esports van explicar la seva experiència de coaching a altres entrenadors; des de les raons per les quals havien contractat un coach, com havia estat el procés de coaching i els beneficis que n’havien obtingut. Els assistents van fer moltes preguntes i van valorar molt positivament la oportunitat de conèixer el coaching des d’aquest punt de vista. Els entrenadors que van explicar la seva experiència havien treballat amb els coaches esportius Montse Cascalló Piqueras i Xavier Garcia Pujades, ambdós també entrenadors esportius.

Fes click aquí per saber més del Coaching esportiu per Entrenadors


Montse Cascalló imparteix formació en habilitats de coaching per entrenadors de bàsquet a Andorra
Seminari de coaching esportiu per entrenadors de la federació andorrana de basquetbol Juny 2010
 

El dissabte 12 de Juny de 2010, Montse Cascalló, coach esportiva i personal, formadora en competències, va impartir un seminari d’habilitats comunicatives pròpies del coaching per als entrenadors de la Federació Andorrana de Basquetbol. El seminari formava part dels actes de la festa del bàsquet i va tenir una excel•lent acollida per part dels assistents.

Veure imatges i entrevista de la televisió d’Andorra...


Montse Cascalló i el Coaching Esportiu al diari Sport
Article sobre Montse Cascalló,coach personal i esportiu, publicat en la secció Esport i Dones del diari SPORT al febrer de 2010.
 

Sport El diari SPORT, en la seva edició del 19 de febrer del 2010, publica un article sobre el “coaching esportiu”, una nova eina al món de l’esport. L’article presenta la trajectòria personal de Montse Cascalló, coach personal i esportiu, presidenta d’ACECAT(Associació Catalana de Coaching Esportiu i la seva visió del coaching esportiu.

veure l'article original en PDF...


Article sobre les habilitats del coach esportiu
L’associació espanyola de coaching esportiu, AECODE, publica l’article de Montse Cascalló “Les set habilitats que necessita dominar un coach esportiu”
 

AECODEAECODE ha publicat en la seva web l’article “Las siete habilidades que necesita dominar el coach deportivo” escrit per Montse Cascalló, coach personal i esportiu. L’article ha estat traduït i en breu es trobarà en català a la web d’ACECAT, l’associació catalana de coaching esportiu.

veure l’article en castellà a la web d’ACECAT...


Créixer amb el COACHING!
Nou article publicat a la revista AIQS d’octubre 2009, sobre la presentació de coaching que va fer la coach Montse Cascalló.
 

AIQSL’associació de químics e enginyer del IQS (AIQS) acaba de publicar en la seva revista un article sobre la jornada de descobriment del coaching que va fer la coach Montse Cascalló, ex-alumne del IQS. El coaching és un procés d’acompanyament que facilita el creixement i desenvolupament de les persones, per que puguin assolir els seus reptes i viure una vida més satisfactòria. El coach és el professional que ajuda a la persona a conèixer-se millor, a definir objectius congruents, a construir una visió de futur motivadora i a elaborar un pla d’acció per passar del seu estat actual a l’estat desitjat.

veure l'article original en PDF...


Taller-Seminari  “Com convertir les adversitats en reptes”
Seminari-Taller MCOACH, de coaching i psicologia de l’esport dirigit a entrenadors esportius
 

MCOACHVa finalitzar amb èxit i excel•lents crítiques el seminari-taller de MCOACH de coaching i psicologia de l’esport: “Cóm convertir les adversitats en reptes”.

El dissabte 5 de setembre de 2009, a l’Escola Catalana de l'Esport d’Esplugues de Llobregat (Barcelona), i organitzat per l’ ACEB (Associació Catalana d’Entrenadores de Basquetbol), es va celebrar el seminari- taller de coaching i psicologia de l ‘esport MCOACH dirigit a entrenadors. Els participants van tenir molts exercicis pràctics i el taller va resultar molt participatiu. Es van tractar els continguts que segueixen:

Continguts:

  1. L’univers psicològic de l’esportista
  2. La comunicació entrenador - esportista
  3. Tècniques de coaching per una actuació efectiva

La duració del taller va ser de 8 hores i tots els assistents van valorar l’experiència molt positivament, tant per la novetat i utilitat dels continguts com pel format del taller

Clica aquí si vols saber més d’aquest seminari o d’altres que MCOACH pot organitzar
per la teva federació o entitat esportiva…


Coaching deportivo para el baloncesto
Nou article de Montse Cascalló publicat al web d'AECODE al Juny'2009
 

Control mental y emocional para el alto rendimiento

AECODE El deporte en general, y el baloncesto en particular, ha adquirido un grado de desarrollo notable en nuestro país en los últimos años y ya nadie discute que nuestros deportistas se profesionalizan y empiezan a codearse con la élite internacional. En este contexto, la presión por conseguir resultados, el estrés por gestionar correctamente la competición y la vida deportiva se hace a veces insoportable...

llegir més...
veure l'article original a AECODE...


La motivació en les dones i l’esport
Nou article de Montse Cascalló publicat al web "Esport i Dones" al Maig'2009

 

Noies i dones esportistes

Esport i Dones Aquest és el primer d’una sèrie de tres articles que revisaran les darreres investigacions conegudes que s’ha fet respecte al tema de “Com es motiven les dones”, i per tant quins aspectes hem de tenir en compte per aconseguir una major participació de la dona en l’esport. Es tracta de conèixer quins trets diferencials hi ha pel que fa a motivació i estimulació, per a poder dissenyar accions i polítiques que siguin més efectives...

llegir més...
veure l'article original a "Esport i Dones"...


 

 

 

 

Passi� per l'esport, Passi� per les persones
mcoach, coaching personal i esportiu

disseny web abacmedia